Konferenca

29 qershor 2021 13:57

Në hotel Sirius, nga ora 10:00, do të mbahet konferenca mbi "Kodin Civil dhe gjithëpërfshirja: Martesa e seksit të njejtë" me panelist Kryetarin e Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, Ambasadoren e Suedisë në Kosovë Karin Hernmarck Ahliny dhe Liridon Veliun përfaqësues i Qendrës për Zhvillimin e Grupeve Shoqërore - CSGD

29 qershor 2021
13:57

Redaksia