Let's pride

28 qershor 2021 13:35

Në orën 19:30, Klubi M, do të organizoj eventin "Let'a pride". Për fjalë rasti do të hapet me ish Presidenten Atifete Jahjga, ish Ambasadoren e Kosovës në SHBA Vlora Çitaku dhe Zv. Ambasdorin e Mbretërisë së Bashkuar Jacob Webber. 

28 qershor 2021
13:35

Redaksia