Brûle la mer

21 janar 2021 12:51

Sot në Kino ARMATA shfaqet filmi francez "Brûle la mer" i regjisorëve Nathalie Nambot dhe Maki Berchache nga ora 19:00.

21 janar 2021
12:51

Redaksia