Strofull Podcast

22 janar 2021 10:28

Sot do të transmetohet episodi i tretë i Podcastit Strofull i cili do të flet për Komunitetin LGBT+ në raport me shëndetin mendor. Ndiqeni Lend Mustafën e Ajete Kërçelin në orën 17:00 në Facebook tek faqja Termokiss dhe Strofull.


 

22 janar 2021
10:28

Redaksia