Hiking dhe Yoga në Majën Sparka

16 janar 2021 11:02

Këtë të shtunë organizohet Hiking dhe Yoga nga Butterfly Outdoor Adventure. Takimi për nisje është në ora 8:00 të mëngjesit te “Parkingu i Radio TV21” ndërsa kthimi bëhet ditën e Diel në ora 18:00. Vishuni trash!

16 janar 2021
11:02

Berat Buzhala