Punëdore Artizanale me Qeramikë

06 shkurt 2020 12:26

Të enjten nga ora 14:00 në Termokiss mbahet Punëdore Artizanale me Qeramikë.
Punimet do të shiten në Flea Market në Termokiss dhe fondet i dedikohen Strehimores së Grave dhe Fëmijëve në Prishtinë.

 

06 shkurt 2020
12:26

Redaksia