Media Now: Outloud Talks

20 nëntor 2019 14:06

KOSOVO 2.0 dhe Kino ARMATA organizojnë edicion të ‘Outloud Talks’ më 20 nëntor, në 17:30 në Kino Armata.  

20 nëntor 2019
14:06

Berat Buzhala