Fridays for Future: Takim i Hapun

19 nëntor 2019 13:39

Termokiss, Ekolektiv dhe GAIA Kosovo organizojnë takim të hapur ''Fridays for Future'' me datë 11.19.2019  në ora 19:00 në Ekolektiv. 

19 nëntor 2019
13:39

Berat Buzhala