Ta njohësh trupin: Ndërmjet mitit të nënës dhe Hip Hop kulturës

29 tetor 2019 10:40

Sot në fondacionin17 mbahet truAktiv talks i radhës, me Sibel Halimi, nga ora 19:00. 

29 tetor 2019
10:40

Berat Buzhala