Gjenitë e Botës Moderne: KARL MARX

24 tetor 2019 11:19

Qendra për Filozofi dhe Art, do të shfaq serinë e dokumentarëve nga BBC, me titull "Gjenitë e Botës Moderne", e enjte me datë 24.10.2019 në Virtual Sophists nga ora 20:00.

24 tetor 2019
11:19

Berat Buzhala