Mov(i)e Activism Film Festival - Prishtina

23 tetor 2019 11:13

 Sot(23.10.2019) në Shtatëmbëdhjetë Project Space mundeni me i pa filmat Timbo dhe Blue Heart, nga ora 19:00.
 

23 tetor 2019
11:13

Berat Buzhala