Shfaqja e filmit "Paterson"

18 tetor 2019 16:16

Qendra për Filozofi dhe Art, shfaq filmin "PATERSON" nga regjisori Jim Jarmusch, nesër (18 Tetor 2019) nga ora 19:00 në Virtual Sophists

18 tetor 2019
16:16

Berat Buzhala