Gjon Mili 2019 / Në Tranzicion: Imazhet mes Faktit dhe Trillimit

16 tetor 2019 14:19

Galeria Kombëtare e Kosovës ju fton në hapjen e ekspozitës së edicionit të gjashtëmbëdhjetë të çmimit prestigjioz, të mërkuren, me 16 Tetor, në orën 20:00 në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

16 tetor 2019
14:19

Berat Buzhala