Digital Feminist Posters - Workshop by Simetri

16 tetor 2019 14:00

Hapet thirrja për aplikim Digital Feminist Posters- Workshop by Simetri, Sbunker dhe truaktiv, 16 Tetor në  9:30  – 17 Tetor në 17:00 . 

16 tetor 2019
14:00

Berat Buzhala