Hapja e qendrës sociale ''Ekolektiv''// Baton Gjakova

01 tetor 2019 15:09

Të premtën me 4 tetor do të hapet një qendër sociale per kafshët dhe ambientin, ne Ulpianë

01 tetor 2019
15:09

Berat Buzhala