Takim i Hapur për "Fridays for Future"

10 shtator 2019 10:05

Më 10 shtator, në Termokiss organizohet takimi i hapur për organizimin e "FRIDAYS FOR FUTURE", ku do të diskutohen ngjarjet e planifikuara gjatë javëve n'vijim sikur “Pastrimi kolektiv I liqenit të Badovcit”, “Global Strike” dhe “Global Cleanup”, si dhe çdo temë që ju preokupon lidhur me mjedisin. Duke fillu në ora 19.00.

10 shtator 2019
10:05

Redaksia