Bisedë me Artistët në Kino ARMATA / Miran Mohar & Andrej Savski

09 shtator 2019 10:00

Galeria Kombëtare e Kosovës ka kënaqësinë të ju ftojë në Bisedë me Artistët, pjesëtarë të Kolektivit Slloven IRWIN, Miran Mohar dhe Andrej Savski më 9 shtator në orën 19:00 në Kino ARMATA.

09 shtator 2019
10:00

Redaksia