Mbrëmje e Astronomisë - Astronomy Night

05 shtator 2019 10:24

Më 5 shtator Astronomy Club of Kosovo në Mia Park organizon Natën e Astronomisë, ku do të vrojtohet me teleskop Hëna, planetet dhe yjet; duke fillu në ora 20.00.

05 shtator 2019
10:24

Redaksia