Volume UP: Robert Heinecke për luftën kundër ndotjes së ajrit

09 shtator 2019 10:46

Më 9 shtator për edicionin e radhës të Volume UP, K2.0 po e sjell në Prishtinë ndërmarrësin e “Forbes 30 Under 30 Europe”, mendimtarin futurist dhe ekspertin e qyteteve të mençura, Robert Heinecke, për të folur për luftën kundër ndotjes së ajri. Ky organizim fillon në ora 18.00.

09 shtator 2019
10:46

Redaksia