American English Live: Teacher Development Series 6

05 shtator 2019 10:25

Më 5 shtator American Corner Prishtina organizon sesione Facebook-u për gjuhën angleze për mësuesit dhe studentët. Çdo të enjte të shtatorit, në ora 14.00 mbahen këto sesione, në mbarë botën.

05 shtator 2019
10:25

Redaksia