Driton Selmani / "Identity and Flags"

02 shtator 2019 10:12

Më 2 shtator në Kino ARMATA, Driton Selmani flet për flamujt, kuptimini e tyre në aspektin e kulturës, politikës dhe sociales; duke fillu në ora 18.00

02 shtator 2019
10:12

Redaksia