Master Class me Sabri Tahirin- Menaxhimi i projekteve dhe PMP

04 shtator 2019 10:07

Më 4 shtator do të mbahet prezantim me temë ''Menaxhimi i projekteve dhe PMP'' nga Sabri Tahiri; në ora 9.00, në Bibliotekën Kombëtare të Prishtinës.

04 shtator 2019
10:07

Redaksia