Ekonomia dhe Teknologjia e së Ardhmes - Diskutim me Albin Kurtin

29 gusht 2019 10:14

Më 29 gusht, në Hotel ''Sirius'' do të mbahet diskutim me kryetarin e Lëvizjës Vetëvendosje - Albin Kurti, ky diskutim përfshinë të rinjtë me temë ''Teknologjia, inovacioni dhe ekonomia''; në ora 17.00

29 gusht 2019
10:14

Redaksia