Kino n'shehër

29 gusht 2019 10:42

Në kuadër të shfaqjeve të filmave francezë me titra në anglisht, Termokiss dhe Aleanca Franceze në Prishtinë shfaqin filmin e radhës në qiell të hapur në Prishtinë nga ora 20:00, më 29 gusht.

29 gusht 2019
10:42

Redaksia