Light UP Your Idea | Coca Cola HBC - Neritan Tira

29 gusht 2019 10:58

Më 29 gusht, në Venture UP organizohet diskutim me pronarin e Coca Cola HBC - Neritan Tira, duke fillu në ora 17.00. Tira do të tregojë rrugëtimin e tij si ndërmarrës dhe punën e Coca-Cola Kosovo.

29 gusht 2019
10:58

Redaksia