Kino n'shehër

27 gusht 2019 10:36

Në kuadër të shfaqjeve të filmave francezë me titra në anglisht, Termokiss dhe Aleanca Franceze në Prishtinë shfaqin filmin e radhës në qiell të hapur në Prishtinë nga ora 20:00, më 27 gusht.

27 gusht 2019
10:36

Redaksia