Lexime feministe: Feminizmi anarkist i Emma Goldman

29 gusht 2019 10:27

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist më 29 gusht organizon lexime feministe të rradhës, në hapësirën e Fondacionit Shtatëmbëdhjetë; duke fillu në ora 17.30.

29 gusht 2019
10:27

Redaksia