Hikingnjeri in Valbona!

25 gusht 2019 10:26

Kosova Hiking Trips organizon hiking në malin e Valbonës me datë 25 gusht. Nisja do të bëhet nga Prishtina (fushat e tenisit / Lemontree në Breg të Dielit) në orën 07:00 të mengjesit dhe kthimi kah ora 22:30.

25 gusht 2019
10:26

Redaksia