Kino n'shehër

24 gusht 2019 10:21

Në kuadër të shfaqjeve të filmave francezë me titra në anglisht, Termokiss dhe Aleanca Franceze në Prishtinë shfaqin filmin e radhës në qiell të hapur në Prishtinë nga ora 20:00

24 gusht 2019
10:21

Redaksia