Kino n'shehër

23 gusht 2019 10:19

Në kuadër të shfaqjeve të filmave francezë me titra në anglisht, Termokiss dhe Aleanca Franceze në Prishtinë shfaqin filmin e radhës në qiell të hapur në Prishtinë nga ora 20:00

23 gusht 2019
10:19

Redaksia