"Lexo, prandaj jam!"

23 gusht 2019 14:04

Organizata Oaktiv të premten nga ora 17:00 në kafiterinë ABC+ në Podujevë organizon diskutim me lexues të librave për mendimin politik të autorëve shqiptarë dhe për dashurinë romantike.

23 gusht 2019
14:04

Redaksia