Frontina dhe Genti, Rockuzinë

22 gusht 2019 14:01

Frontina Krasniqi dhe Gent Sheholli të enjtën do të mbajnë mbrëmje muzikore në Rockuzinë nga ora 21:30.

22 gusht 2019
14:01

Redaksia