Kino n'shehër

23 gusht 2019 13:58

Në kuadër të shfaqjes së filmave francez, Termokiss, Kino Armata dhe Aleanca Franceze në Prishtinë shfaqin filmin e radhës me titra anglisht nga ora 20:00.

23 gusht 2019
13:58

Redaksia