Etno Fest - Edicioni i 9-të

20 gusht 2019 10:34

Festivali i Arteve dhe Kulturës tradicionale ETNO FEST sivjet do të mbahet nga data 20-25 gusht në etnokompleksin e fshatit Kuka në Prishtinë. Dita e parë nis në ora 12:00

20 gusht 2019
10:34

Redaksia