Kino n'shehër

20 gusht 2019 10:31

Në kuadër të shfaqjes së filmave francez, Termokiss, Kino Armata dhe Aleanca Franceze në Prishtinë shfaqin filmin e radhës me titra anglisht nga ora 20:00.

20 gusht 2019
10:31

Redaksia