Hapja solemne e Seminarit XXXVIII

19 gusht 2019 10:27

Të hënën, më 19 gusht 2019, në orën 11:00, në amfiteatrin e Bibliotekës Universitare do të mbahet hapja solemne e Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

19 gusht 2019
10:27

Redaksia