Pazari objekteve t'pazakonta 19-20 Gusht

19 gusht 2019 10:25

Me datë 19 gusht ora 12:00, dhe 20 gusht ora 20:00, në Soma mbahet ekspozitë e objekteve të pazakonta që u kanë mbijetuar kohës.

19 gusht 2019
10:25

Redaksia