Edi Hila, Zef Paci and Elzbieta Matynia at SSAS

16 gusht 2019 11:25

Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë do të prezentojë artistët: Edi Hila, Zef Paci dhe Elzbieta Matynia më 16 gusht, te Klubi i Boksit duke fillu në ora 19.00.

16 gusht 2019
11:25

Redaksia