YVAA winners 2018, Driton Selmani and Sami Khatib at SSAS

17 gusht 2019 11:15

Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtina do të prezentojë fituesit dhe finalistët e Young Visual Artists Awards, të shtunën më 17 gusht, duke fillu në ora 19.00

17 gusht 2019
11:15

Redaksia