Kino n'shehër

15 gusht 2019 11:02

Komuna e Prishtinës, Aleanca Franceze, Kino ARMATA dhe Termokiss organizojnë kinema në qiell të hapur, duke shfaqur filma francez me temë mjedisin dhe rininë. Të nesërmen duke fillu në ora 20.00.

15 gusht 2019
11:02

Redaksia