Julieta Aranda and Cesare Pietroiusti at SSAS 2019

06 gusht 2019 11:16

Stacion Center Contemporary Art Prishtina më 6 gusht organizon prezantim me Julieta Aranda (bashkudhëheqëse e seminarit ''Art & Science'' të Institutit të Artit në Basel) dhe Cesare Pietroiusti (artiste); në Boxing Club, në ora 19.00

06 gusht 2019
11:16

Redaksia