Panel: Të shikosh përtej remitancave

09 gusht 2019 14:10

Më 9 gusht në ora 17:00, tek Hamami në Prizren, organizohet nga Dokufest dhe Global Abanians Fondation panel diskutimi për remitancat e diasporës dhe rolin e saj.

09 gusht 2019
14:10

Redaksia