Strawberries and Multilingualism at Dokufest!

05 gusht 2019 13:47

UNMIK, Ambasada britanike në Kosovë dhe IOM Kosovo organizojnë shfaqjen e një dokumentari nga UNMIKU dhe një panel diskutimi me fytyra publike. me datë 5 gusht, ora 15:00 në Prizren tek Hamami.

05 gusht 2019
13:47

Redaksia