Deep Red (1976) / Gore Double

31 korrik 2019 11:20

Sot, në Kino ARMATA  nga ora 20:00do të shfaqet filmi horror- "Deep Red", me regji të Dario Argento dhe kohëzgjatje 126minuta.

31 korrik 2019
11:20

Redaksia