Developer [email protected]: Hands-on RxJS Episode

30 korrik 2019 14:31

Nëse jeni Angular/Javascript Developer dhe ju intereson të zhvilloni njohuritë në RxJS, tash e keni rastin në këtë Hands-on Episode të Developer Meetup @Celonis me 30 korrik, ora 18:00-21:00.

30 korrik 2019
14:31

Redaksia