Musica Latina at Studio21 w/LovenandDance

29 korrik 2019 13:38

Love and Dance Prishtina dhe Studio 21 organizojnë natën e vallëzimit latin sonte me datë 29 korrik, nga ora 21:30, në Studio 21.

29 korrik 2019
13:38

Redaksia