Fundjava e Diasporës

27 korrik 2019 11:13

Bear Sanctuary Prishtina dhe Thesaret e Natyrës organizojnë program të veçantë për diasporën në fshatin Mramor tek liqeni i Badovcit me datat 27 dhe 28 korrik.

27 korrik 2019
11:13

Redaksia