Book launch and fundraiser/ Mbremje per ngritjen e fondeve

25 korrik 2019 11:40

Sot nga ora 18:00-17:30, në Termokiss organizohet eventi ku ju do keni mundësi që të merrni një kopje të librit 'Unlikely Positions in Unlikely Places: a yoga journey around Britain',dhe njëkohësisht të jepni kontributin tuaj në punën e The Ideas Partnership.

25 korrik 2019
11:40

Redaksia