Trajnim Falas me temën: "Menaxhimi i stresit dhe kohës në punë"

24 korrik 2019 13:43

Kuvendi i të Rinjve në Prishtinë organizon trajnim falas për menaxhimin e stresit dhe kohës në punë si dhe ligjëratë për përgatitjen për një vend pune. Ligjerues: Msc. Liridon Alidema (Ligjerues edhe në Odën Ekonomike). Ora 18:00, tek Kuvendi i të Rinjve.

24 korrik 2019
13:43

Redaksia