Largoni fëmijët tuaj nga telefoni! / Débranchez vos enfants

25 korrik 2019 13:14

Organizata TOKA dhe Aleanca franceze e Prishtinës organizojnë me datë 25 korrik seminar ku do të propozohen teknika për menaxhim më të mirë të kohës në familje karshi kohës që shpenzohet në teleekrane.

25 korrik 2019
13:14

Redaksia